Kahramanmaraş Ülkü Ocakları İl Başkanlığı Suriyeli Türkmenler için yardım kampanyası başlattı.Kahramanmaraş Ülkü Ocakları İl Başkanı Mesut Kaplan, Suriyeli Türkmenlere yönelik yapılan her türlü zulme karşı duracaklarını söyledi.

Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı tarafından başlatılan kampanyaya Kahramanmaraş İl Başkanlığının da destek verdiğini hatırlatan Kaplan, şunları kaydetti:

"Kahramanmaraş Ülkü Ocakları olarak Halep'te, Türkmen Dağı'nda, Bayırbucak bölgesinde yaşayan soydaşlarımız için başlatmış olduğumuz kampanyaya tüm Kahramanmaraş halkının desteklerini bekliyoruz. Yardım kampanyamıza destek vermek isteyen Kahramanmaraşlı hemşehrilerimiz, battaniye, kışlık ayakkabı, yatağın yanı sıra konserve yiyecekler, bebek maması, un, yağ gibi malzemeleri 4 Aralık gününe kadar il başkanlığımıza getirebilirler. Bölgede yaşayan Türkmen soydaşlarımıza yönelik atılan bombalar neticesinde şehitlerimiz ve yaralılarımız var. Kahramanmaraş Ülkü Ocakları olarak her zaman o bölgedeki zulme karşı duracağız."