Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Coşkun, mesajında, hayatlarını toplum sağlığına adayan, halkın sağlığını korumak ve hastaları tedavi etmek için fedakarca çalışan tüm sağlık çalışanlarının bayramını kutladı.

Sağlık çalışanlarının salgın döneminde fedakarca çalıştıklarını ve insanları sağlıklarına kavuşturmak adına titiz ve insanüstü gayretlerinin her türlü takdirin üzerinde olduğunu belirten Coşkun, şunları kaydetti:

 "Bilindiği üzere olağanüstü bir süreçten geçiyoruz. Salgın hastalık nedeniyle ilimizdeki sağlık çalışanlarımız ve ilgili kamu kurum ve kuruluşlarımızdaki görevli personelimiz, büyük bir fedakarlık örneği sergiliyor. Kahramanmaraş Valiliği olarak bizler de devletimizden aldığımız güçle, sağlık hizmetlerinin herkese eşit ve yeterli bir şekilde ulaştırılmasına ve vatandaşlarımıza verilen hizmetlerin kalitesinin yükseltilmesine özen gösteriyor, sağlık sektörünün sorunlarının çözülmesi için gerekli adımları atmaya kararlılıkla devam ediyoruz. İnanıyorum ki, sağlık hizmetlerinde hedeflerimize ulaşabilmeyi de yine değerli sağlık çalışanlarımızla birlikte başaracağız. Bir nefeslik sıhhatin bile değerinin ölçülemeyeceğinin bilincinde olarak, kutsal mesleğinizin icrasında tüm güçlüklere rağmen fedakar bir şekilde hizmet eden tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim."