Muğla Valiliği'nden Kahramanmaraş valiliğine atanan Mustafa Hakan Güvençer, veda ziyareti kapsamında Marmaris'e geldi. Güvençer, 81 il içinde Muğla'nın kendisi için çok özel bir yere sahip olduğunu ifade ederek, “Bundan sonra gözüm ve kulağım Muğla'da olacak” dedi.

Valiler Kararnamesi ile Kahramanmaraş'a atanan Muğla valisi Mustafa Hakan Güvençer, veda ziyaretleri kapsamında Marmaris'e geldi. Hakan Güvençer'i , kaymakamlık binası önünde Kaymakam vekili Kamil Köten'in yanı sıra siyasi parti temsilcileri ile kamu kurum ve kuruluş yöneticileri karşıladı.

Vali Güvençer, kaymakamlık makamında yaptığı veda konuşmasında, “Veda ziyareti için Marmaris'e geldim. Görev yaptığım 15 aylık sürede 2 seçim, Büyükşehir teşekkülü ve İl Özel İdaresi tasfiyesi gördük. Aslında birlikte yapabileceğimiz daha çok işler olabilirdi. Ancak görev değişikliği nedeniyle ayrılmak zorundayım.Fakat hizmetler bizden sonra da devam edecektir. Çok kısa bir sürede olsa emek verdiğim bir şehir olan Muğla benim için yeri ayrı olan bir il olarak kalacak. Bunda sonra gözüm ve kulağım hep Muğla ile ilgili haberlerde olacak.Hep iyi haberler almak istiyorum. Hizmette emeği bulunan isimsiz kahramanlara teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Muğla Vali yardımcısı ve Marmaris Kaymakam vekili Kamil Köten ise, “Vali Güvençer'de övgüyle söz ederek,”Marmaris Kaymakam vekili olarak 7 aydır burada bulunuyorum. Çok iyi bir insan olan sayın valimiz Hakan Güvençer ile çalışma fırsatım oldu. Konulara çok hakim, hizmet anlayışından ödün vermeyen bir büyüğümüz olarak bize hep yol gösterdi.Kendisine çok teşekkür ediyor ve bundan sonraki görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Vali Güvençer, kaymakamlık ziyaretinin ardından Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'ı ziyaret ederek ilçeden ayrıldı.