Son günlerde ülke çapında artan ve bir türlü azalmak bilmeyen terör olaylarına Birsen Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Birsen’ de tepki gösterdi. “Tarih sahnesinde asalak düşünceyle yemek yediği çanağa tüküren vatan hainlerine ecdadımız her zaman dersini vermiştir. Bugün de yemek yediği çanağa tüküren bu vatan hainlerinin dersi verilecektir.”
Birsen. “Son zamanlarda vatanımıza, milletimize ve bayrağımıza saldırılar yapılıyor. Kahraman evlatlarımız şehit oluyor, Albayrak uğruna Mehmetçik toprağa düşüyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin birlik beraberlik ve toprak bütünlüğü için canımızı dahi vermeye hazırız.  Ecdadımız Türk milleti tarihler boyunca devlet kurup devlet yıkmıştır. Geçmişte olduğu gibi içimizde asalak yasayan vatan hainleri çıkmıştır. Bu hainler devletimizi yıkmaya, kardeşliğimizi yok etmeye teşebbüste bulunmuştur. Tarih sahnesinde asalak düşünceyle yemek yediği çanağa tüküren vatan hainlerine ecdadımız her zaman dersini vermiştir. Bugün de yemek yediği çanağa tüküren bu vatan hainlerinin dersi verilecektir.”

TÜRK MİLLETİNİN BAĞRINA UZANAN KAHPE ELLER YANIP KÜL OLMAYA MAHKÛMDUR

Birsen, “Türkiye Cumhuriyeti’nin birlik beraberlik ve düzenini bozarak kardeşlik bağlarımızı koparmaya çalışan terör örgütü PKK başta olmak üzere, Türkiye Cumhuriyeti’nin ekmeğini yiyip teröre destek veren asalaklara sesleniyorum. Kimi devletlerin 1939-1945 yıllarında söndürdüğünü düşündüğü Vatan, Millet, Bayrak, Birlik, Beraberlik ve İman Ateşinin külleriyle oynamayın! Bu ateş, Türk milletinin bağrında hiçbir zaman sönmemiştir. Türk milletinin bağrına uzanan kahpe eller yanıp kül olmaya mahkûmdur. Kahpe terör örgütüne kandırılarak, kaçırılarak ya da bilinçsiz destek veren beyinler, içinde bulundukları zilletin farkına varmalıdırlar. Zararın neresinden dönülürse orası kardır. Kahraman Türk milletinin merhameti Resulullahtan gelir ve her zaman ulvidir.”

TÜRK MİLLETİ VE K. MARAŞLI YEDİDEN YETMİŞE VATAN AŞKIYLA KENETLENMİŞTİR

Birsen. “Burası kahramanlar diyarı Kahramanmaraş’tır, Maraşlım ikinci şehidini de toprağa verdi. Üzerinde kül olarak görülen tozlar dökülmüş, bağrımdaki ateşin lavı gün yüzüne çıkmıştır. Türk milleti ve Maraşlım bugün vatan aşkıyla kenetlenmiştir. Vatan, Millet, Bayrak, Birlik, Beraberlik, Kardeşlik ve İman uğruna tüm ferdi ile yedisinden yetmişine, şehadet şerbetini içmeye hazırdır.

ŞANLI TÜRK MEHMETÇİK'İN İHTİYACI OLAN HER NE VAR İSE TAMAMI ASKERLERİMİZE ÜCRETSİZ

 Birsen, “Kahramanmaraşlı bir üretici olarak kent merkezinde bir adet mağazam var, bu mağazadan Şanlı Türk Mehmetçik'in ihtiyacı olan her ne var ise tamamı Askerlerimize ücretsizdir. Kentte görev yapan tüm askerlerimiz, ihtiyaçlarını ücret ödemeden giderebilirler.

KAHRAMANMARAŞ İKİNCİ ŞEHİDİNİ BAĞRINA BASTI

Birsen, “Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde ve Andırın ilçesinde toprağa düşen şehidimizi daha bağrımıza bastık, ruhları şad mekanları cennettir. Aziz Türk milletinin, Kahramanmaraşlı hemşerilerimizin ve kederli ailemize cenabı Allah'tan sabrı cemil niyaz ederim.