Türkoğlu ilçesindeki evinden diş tedavisi yaptırmak üzere ayrılan 5 çocuk annesi kadının anne ve babası, 10 aydır kızlarını arıyor.

Fatih Mahallesi'nde yaşayan 68 yaşındaki anne Elife Demir, 10 ay önce evinden ayrılan kızı 5 çocuk annesi 31 yaşındaki Ayşe Akyol'un bulunması için yardım bekliyor.

Kızının hayatından endişe ettiğini dile getiren anne Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, evden ayrıldığından bu yana sadece bir kaç kez telefonla görüştüğü kızının "döneceğim, merak etmeyin" dediğini hatırlattı.

Ancak kızından yaklaşık 10 aydır haber alamadığını ifade eden Demir, kızının hayatından endişe ettiğini vurguladı.

Kızının ailesine düşkün bir kadın olduğunu aktaran Demir, kızına şöyle seslendi:

"Baban perişan durumda, ben ise kalp hastasıyım. Beni duyuyorsan yalvarıyorum artık yuvana dön. Sağlığından endişe ediyoruz, en azından durumundan bizi haberdar et. Bizi düşünmüyorsan çocuklarını düşün, çünkü hepsi perişan durumda. Ne olursa olsun evine dön, biz seni her şekilde kabul etmeye hazırız."

Baba Mehmet Demir ise kızına kapısının her zaman açık olduğunu, gelmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğunu ifade etti.

Kızının 15 yıllık evli olduğunu belirten Demir, yaşları 5 ila 11 arasında değişen 5 torununun her gün anne hasreti yaşadığını kaydetti.

Baba Demir, kızını bulabilmek için güvenlik güçlerinin haberdar edildiğini ancak vatandaşlardan da destek beklediğini sözlerine ekledi.