Geçtiğimiz Pazar günü Doğukent Mahallesi A/11 blok önünde meydana gelen olayda 9 yaşındaki Sultan. D. şeker hastası olan ve psikolojik sorunları olduğu öğrenilen N.B. (19) tarafından boğazından bıçakla kesilerek yaralanmış, küçük kız annesi tarafından yoldan geçen bir araçla hastaneye yetiştirilmişti.

KSÜ Tıp Fakultesi Hastanesi'nde ameliyat edilen ve yoğun bakımda tutulan Sultan, daha sonra servise alınmıştı. 

Bu gün Sultan'ı öğretmeni Ahmet Köse ile birlikte ziyaret ettik ve durumu hakkında bilgi aldık. Annesi Perihan D. "kızının durumunun çok iyi olduğunu ve Allah'a şükrettiklerini" söyledi. Abisi Mustafa'da kardeşinin sağlık durumunun çok iyi olduğunu ve tüm isteklerinin kardeşinin bir an önce iyileşerek normal hayata dönmesi olduğunu söyledi.

Sağlık durumu şu an için çok iyi olan Sultan'ın  yarın taburcu edilmesi planlanıyor. Bunu günlerdir bizi arayarak Sultan'ın durumunu soran ve sürekli dua eden okuyucularımıza bir müjde olarak iletmek istiyoruz.

Bu arada aile şimdilik kızlarının sağlığı dışında bir meseleyi konuşmak istemediklerini ve tüm dertlerinin yavrularının bir an önce iyileşmesi olduğunu söylediği için olayın diğer tarafıyla ilgili yorum yapmıyoruz. 

Not: Sultan'ın fotoğrafını okuyucularımızdan özür dileyerek yine paylaşmıyoruz.