Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi morgundan alınan Yaşar'ın cenazesi, Merkez Dulkadiroğlu ilçesine bağlık Güzelyurt Mahallesi'ndeki evine getirildi. Burada yakınları ve komşuları, Yaşar'ın ailesi ile anne ve babasına başsağlığı diledi. 


Evinin önünde helallik alınmasının ardından Güzelyurt Camisine getirilen Yaşar'ın cenazesi, cenaze namazının ardından aynı mahalledeki mezarlığa defnedildi.


Cenazeye, Yaşar'ın ailesi ve yakınları ile Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, mesai arkadaşları ve mahalle sakinleri katıldı.

Hayatını kaybeden işçinin 3 yıllık eşi Meryem Yaşar, 2 yaşındaki kızı Zehra'yı kucağına alıp "Doyamadı, çocuklarına da doyamadı" diyerek ağıt yaktı.

Bu arada Zehra (2) ve 2 aylık Fatmanur adında iki çocuk babası olan Yaşar'ın, geçimini kardeşleriyle inşaatlarda çalışarak sağladığı öğrenildi.

Dün Haydarbey Mahallesi'nde, DSİ'ye ait su kanalı inşaatında meydana gelen göçükte toprak altında kalan 2 işçi, bulundukları yerden çıkarılarak hastaneye kaldırılmış, işçilerden Mustafa Yaşar kaldırıldığı Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.