Kahramanmaraş’ta bir gecede gerçekleşen 2 gasp girişimi sonucu çıkan kavgalarda toplam 6 kişi bıçakla yaralandı. Yaşları küçük olduğu belirtilen 4 şüpheli gözaltına aldı.

Alınan bilgiye göre, dün akşam saatlerinde yaşları küçük F.O, E.Ş, S.H. ve K.K., merkez Onikişubat ilçesine bağlı Mağralı Mahallesi'nde Suriye uyruklu Hannam B.'nin işlettiği bakkal dükkanında gasp girişiminde bulundu. Kasadan para ve sigara almaya çalışan şüpheliler, kendilerine karşı koyan dükkan sahibinin oğlu Muhammet B.’yi çıkan kavgada belinden bıçakladı. Olayın ardından yaya olarak şehir merkezi istikametine ilerleyen 4 şüpheli, kapalı çarşı ve kent meydanı çevresinde gasp etmeye çalıştıkları H.K., N.E., E.A. ve O.G. isimli kişileri de çeşitli yerlerinden bıçaklayarak kaçtı.

Olayda yaralanan ve aralarında şüphelilerden K.K.'nın da bulunduğu 1'i Suriyeli 6 kişi, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla Necip Fazıl Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaçan diğer 3 zanlı ise polis ekipleri tarafından yakalandı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler ifadeleri alınmak üzere Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.