Alınan bilgiye göre, Erkenez Mahallesi 37. Sokak'ta oturan Muhammet Mustafa ve Emine Çetin çiftinin çocuğu Selçuk Çetin, Ramazan Bayramı'nın 3. günü, tek katlı evlerinin penceresinden bakarken dengesini kaybederek beton merdivene düştü.

Çetin, yakınları tarafından Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Burada 5 gündür tedavisi süren ve 2 kez ameliyat geçiren minik Selçuk'un yoğun bakım ünitesinde beyin ölümü gerçekleşti.

Hastane morgundan alınan çocuğun cenazesi ikindi vakti Ömer'ül Faruk Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Şeyhadil Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Çetin'in amcası Cuma Ali Çetin, yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı'nın 3. günü babasını hastaneye götürülen Selçuk'un babasının sesini duyarak pencereden bakarken düştüğünü söyledi.

Aile olarak organlarını bağışlamak istediklerini anlatan Çetin, şunları kaydetti:

"Ancak prosedür uzun sürdüğünden, cerrahların şehir dışından gelmesinden dolayı ve bugün cenazemizi defnedebilmek için organ bağışından vazgeçtik. Biz bu konuda duyarlı olmak istedik. Bu organlar sayesinde organ bekleyenlere sağlığına kavuşsun istedik ama kısmet değilmiş. Biz toplum olarak organ gerçekten duyarsız bir milletiz. Biz istedik ki bu duyarsızlığı aşalım. Ama Allah'ın takdiri diyelim bizimki de olmadı."