Kahramanmaraş’ta Cihan Sendikaları Konfederasyonu'na (-SEN) bağlı Ufuk Sağlık Sen üyeleri, düzenlenen piknikte buluştu.

Kahramanmaraş Kapıçam Piknik Alanı'nda bir araya gelen sendika üyeleri piknik yaparak gönüllerince eğlendi. Çeşitli aktivitelerin yapıldığı piknik alanında çocuklar için sergilen Nasrettin Hoca tiyatrosu ve çeşitli skeçler büyük beğeni topladı.

Ailelerin katılımı ile pikniğe yaklaşık 500 kişinin geldiğini belirten Ufuk Sağlık Sen İl Başkanı Yalçın Erdoğan, sendika olarak sosyal ve kültürel etkinliklere çok büyük ehemmiyet verdiklerini söyledi. Erdoğan, "Üyelerimize yönelik değişik etkinlikler düzenleyerek bir araya geliyoruz. Bu tür etkinlikler birlik beraberlik ve kaynaşmaya da vesile oluyor. Bizler sendika olarak düzenlediğimiz toplantılarla sağlıkla ilgili sorunları dile getiriyor ve çözüm yolları hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz." dedi.

İnsanları bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Erdoğan, sağlıkçılar sendikası olarak yoğun bir çalışma ve mücadele yürüttüklerini belirterek sosyal bir sendikacılık anlayışı ile sosyal aktivitelere önem verdiklerini, bu tür etkinliklerin birlik beraberlik ve kardeşliğin artmamasına da vesile olduğunu kaydetti. Yeni sendika olmalarına rağmen insanların sendikaya sıcak baktıklarını vurgulayan Erdoğan, şu ifadeleri kullandı: "2015 yılının son altı ayında yapmayı planladığımız faaliyet planı ve performans kriteri hazırladık. Önümüzdeki dönemde ilk defa yapacağımız sadece üyelerimizin evlatlarına kreş açmak, misafirleri için misafirhane oluşturmak, umre ziyaretleri yapmak ve yine değişik bölgelerimize geziler düzenleyerek o yörelerimizin tarihi turistik mekânları hakkında bilgi sahibi olmak için çalışacağız. Bizler Ufuk Sağlık Sen olarak her zaman sağlık çalışanlarının yanında olacak, dertleri ile dertlenecek, mutlulukları ile sevineceğiz. Hiçbir zaman bir koltuk bir makam talebi olmadan sadece ve sadece yaşatmak için yaşamak gayesinde olacağız. Bugün de piknik yaparak üyelerimizle bir araya geldik inşallah bunun akabinde de bu tür etkinliklerimiz devam edecek."