Yeğeni Alaettin Gündeş'i öldürdüğü iddiasıyla aranan M.G, önceki gün Antalya'da jandarma ekipleri tarafından yapılan yol kontrolünde yakalandı. Öldürülen Gündeş'in dayısı olan zanlı M.G, sorgulanmak üzere Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.
     Şüphelinin polise verdiği ifadede, yeğeni Alaettin Gündeş ile iş ortaklığı yüzünden husumet yaşadığını söylediği öğrenildi. M.G'nin ifadesi doğrultusunda cinayete yardım ettiği öne sürülen N.B. (45) ile İ.K. da (40) Hatay'ın Dörtyol ilçesinde gözaltına alındı.
    
     -Yardım istediği kişilere vermek üzere kredi çekmiş-
    
     Bir bahçede bekçilik yapan M.G'nin, yardım istediği kişilere vermek üzere olaydan önce bir bankadan 13 bin TL kredi çektiği, ayrıca Nevşehir'deki bir otele kendi adlarına kayıt yaptırdıkları öne sürüldü. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3 kişi adliyeye sevk edildi.
     Bu arada, olayla ilgili daha önce gözaltına alınan H.C. ve H.A.E'nin mahkemece ''denetimli serbestlik'' hükümleri doğrultusunda serbest bırakıldığı belirtildi.
     8 Şubat'ta evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan Alaettin Gündeş, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.