Kahramanmaraş-Adana karayolunun 14. kilometresi Çakallı köyü girişindeki kazada ölenlerin, sürücü Bekir Yüzgeç ile Zekiye Eroğlu, Fatma Boyar, Nevruz Gönen ve Hidayet Yılmaz olduğu tespit edildi. Cenazeler, otopsi için Türkoğlu Dr. Kemal Beyazıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesine kaldırıldı.
     Kazada yaralanan 32 kişinin tedavisi ise kentteki hastanelerde sürüyor.
    
     -"Beni polis kurtardı"-
    
     Yaralılardan Filiz Doğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, türbe ziyareti için Nurdağı ilçesine gittiklerini söyledi.
     Kazanın meydana geliş şeklini hatırlamadığını anlatan Doğan, "Kazadan sonra bir süre olay yerinde yattım. Bir polis bana 'ana ana' diye seslendi. 'Anne gözünü aç' dedi. Baktım ki polis benim saçımı seviyor. 'İyi misin ana-' diye sordu. Üzerindeki kıyafetleri çıkardı üzerimi örttü. Ben de, 'Oğlum üzerin ince' dedim. 'Yok ana sana bir şey olmasın' dedi. Polis kurtardı beni."
     Bu arada, tarlaya devrilen midibüs vinçle kaldırıldı.
    
     -Kazaya kısa sürede müdahale-
    
     İl Sağlık Müdürü İlker Çitil, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kaygan yolda birkaç dakika içerisinde iki kaza meydana geldiğini, ekiplerin kısa sürede olay yerine giderek müdahale ettiğini söyledi.
     Çitil, kazada yaralananların özel ve kamu hastanelerine kısa sürede nakledildiğini ve tedavilerinin devam ettiğini belirtti.
     Kahramanmaraş'tan Nurdağı ilçesine giden Bekir Yüzgeç yönetimindeki 46 KT 218 plakalı midibüs, Kahramanmaraş-Adana karayolunun 14. kilometresi Çakallı köyü girişinde, kontrolden çıkarak devrilmiş, kazada 5 kişi hayatını kaybetmiş, çok sayıda kişi yaralanmıştı.