Genel Başkan Prof. Dr. Mustafa KAMALAK başkanlığındaki heyeti TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Kahramanmaraş Şube Başkanı Yusuf TEMİZKAN Şube Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda ziraat mühendisi karşıladı.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TEMİZKAN ”˜'Siyasi partilerimiz Demokrasimizin vazgeçilmez unsuru ve yapı taşlarıdır. Saadet Partimizde Milli Nizam Partisinden başlayarak Türk siyasi hayatında çok önemli işler başarmış bir partimizdir. Türk Demokrasisine önemli katkıları oluşmuştur. Saadet partimizin sayın genel başkanının da hemşerimiz olması bize ayrı bir gurur vermektedir. Hemşerilerimizin üstlendikleri bu görevler bizi mutlu etmektedir.''dedi. Ayrıca Temizkan konuşmasında Ziraat Mühendislerinin çalışma alanları ve tarım sektöründeki sorunlara dile getirdi.


Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa KAMALAK ”˜ta konuşmasında ”˜'Tarım sektörünün gerçekten çok önemli bir sektör ve siz ziraat mühendislerimiz bu sektörde çok önemli görevler yapmaktasınız.Ancak son dönemlerde tarım sektörü büyük sorunlarla karşı karşıya uzun yıllardan sonra ilk defa hayvan ithalatı gerçekleştirdik tarihimizde ilk defa saman ithalatı yapıldı. Bu kadar yüksek tarım potansiyeli ve yetişmiş teknik elemanı mühendisi olan bir ülkede bunların olması gerekir Ayrıca yüksek girdi fiyatları karşısında ezilen çiftçimiz ürünü  de   para etmeyince borç batağına saplanmıştır. ”˜' dedi. Ayrıca sıcak karşılamadan duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.


Saadet Partisi Kahramanmaraş il başkanı sayın Mustafa TÜTÜNCÜ'de ”˜' İlimizde meslek odalarımızla devamlı olarak iç içe olmak bizim için önemli karşılıklı fikir alış verişi için devamlı olarak odalarımızla görüşmeye devam edeceğiz. Ziraat Mühendisleri odamız önemli işler yapan bir odamızdır. ”˜'dedi.