Kamu Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Nizamettin Şenol, Şanlıurfa Suruç’ta yaşanan ve 32 kişinin hayatını kaybettiği 100’den fazla kişinin yaralandığı saldırıyı büyük bir üzüntüyle karşıladıklarını söyledi. Şenol, bu tür olaylara karşı milletçe karşı konup oyunların bozulması gerektiğini ifade etti.

Olayla ilgili açıklama yapan Şenol, “Yaşadığımız coğrafyada oynanan oyunlar, yürütülen politikalar ne yazık ki medeniyetin beşiği olarak kabul edilen bu coğrafyayı tam anlamıyla bir kan gölüne dönüştürmüştür.” dedi. Şenol, küresel güçlerin tezgahlarıyla komşu devletlerin birbirine düşürüldüğünü, İslam dünyasının göz yaşlarına mahkum edildiğini kaydetti. Şenol, açıklamasında, “Peygamberler şehri olarak bilinen, barış ve hoşgörünün adresi olan Şanlıurfa’da böylesine hain bir saldırının yapılması elbette milletçe hepimizi yaralamıştır. Türk milletinin birlik, beraberlik ve huzurunu bozmak isteyen bu tür olaylara karşı milletçe karşı koymalı ve dün olduğu gibi bugün ve yarın da bu oyunları hep birlikte bozmalıdır.” ifadelerine yer verdi.

Şenol, Türkiye Kamu-Sen ailesi olarak Suruç’ta yaşanan saldırıyı bir kez daha lanetlediklerini ifade ederek, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına baş sağlığı dilediklerini iletti.