Osmaniye'de kontrolden çıkan bir kamyon 5 metre yükseklikteki şarampolden yuvarlandı. Kazada araç araçta sıkışan 24 yaşındaki sürücü Abdulrezzak Atlı ağır yaralandı.

Kaza, saat 01.30 sıralarında E-90 Otoyolu'nda giden Abdulrezzak Atlı idaresindeki 47 PS 994 plakalı kamyon Kadirli turnikeleri yakınlarında kontrolden çıkarak 5 metre yükseklikten Osmaniye mezbahaya giden alt geçidin bulunduğu yan yola uçtu. Olay yerine polis, sağlık ve belediye kurtarma ekipleri sevk edildi. Hurdaya dönen kamyonda sıkışan Abdulrezzak Atlı, ekiplerin çalışması sonucu çıkarıldı. Ambulans ile Osmaniye Devlet Hastanesi'ne götürülen sürücü buradaki ilk müdahalesinin ardından, Kadirli 7 Mart Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yoğun bakım servisine alınan Abdulrezzak Atlı'nın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Kazayı gören bir başka kamyon sürücüsü, “Mola vermiştim, o esnada aracın direk uçtuğunu gördüm ve karşıya vurdu. İlk müdahaleyi de ben yaptım. Daha sonra polisi ve ambulansı aradım." dedi. Bir mahalle sakini ise büyük bir gürültü duyduklarını belirterek, "Geldiğimizde kafası kanıyordu hemen bez koyduk. İlk önce patlama oldu sandık." diye konutu.