Mersin'de satış yapmak için pazara giden baba ve çocuklarının bulunduğu pazarcı kamyoneti park halindeki TIR'a çarptı. Kazada kamyonette bulunan 7 ve 11 yaşındaki 2 kardeş hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre merkez Akdeniz İlçesi Şevket Sümer Mahallesi'nde oturan Hamdi Perçük(36) 3 çocuğunu 33 SK 628 plakalı pikaba bindirerek satış yapmak için Yenişehir Semt pazarına hareket etti. Perçük kullandığı pikap Okan Merzeci Bulvarı Nur Camii civarına geldiğinde üzerinde briket yüklü olan 50 AD 846 plakalı park halindeki TIR'a arkadan çarptı.

Kazada pikabın içinde bulunan 7 yaşındaki Azad Perçük olay yerinde ablası 11 yaşındaki Ayşe Perçük ise kaldırıldığı Mersin Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Yaralanan baba Hamdi Perçük Mersin Devlet Hastanesi'nde diğer çocuğu Bayram ise Toros Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Çocukların cesetleri otopsinin ardından Mersin Devlet Hastanesi morgundan alınarak toprağa verilmek üzere Güneykent mezarlığına götürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.