Kahramanmaraş Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürlüğü tarafından yürütülen kan bağışı kampanyası kapsamında Kahramanmaraş İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personelleri kan bağışında bulundu.

Kahramanmaraş Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü Okan ERDOĞAN ”˜KAN ACİL DEĞİL, SÜREKLİ İHTİYAÇTIR' kampanyası kapsamında Kahramanmaraş genelinde yaptığımız kan bağış organizasyonlarına bugünde Kahramanmaraş İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde devam etmekteyiz.

Kampanyamız kapsamında Kahramanmaraş genelindeki hastanelerimizin kan ihtiyacını karşılamak için bir çok kurumda ve fabrikalarımızda kan bağışı kampanyalarına devam  ediyoruz.Ayrıca şehir içinde otobüsümüz ve konteynırımızda kan bağışlarımız devam etmektedir.

Kahramanmaraş İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün kampanyaya gösterdiği ilgi ve destekten dolayı İl Müdürü İhsan EMİRALİOĞLU ve personelleri ne teşekkür eden ERDOĞAN, 2013 yılı sonunda söyleyebiliriz ki hastanelerimizin kan ihtiyacını karşılayan 61 merkezden birisiyiz, vatandaşlarımızın kan bağışına ilgilerinin 2014 de devam etmesini temenni ediyoruz dedi.