Kahramanmaraş'ın tanınmış markalarından Yaşar Pastanesinin sahipleri MADO ailesi, anneleri Kadriye Kanbur'u kaybetmenin acısını yaşıyor. Mehmet-Atilla-Erdal Kanbur'un anneleri Kadriye Kanbur bir süredir tedavi gördüğü hastanede bu gün (12 Şubat Cuma) hayatını kaybetti. Kadriye Kanbur'un vefatı dost ve akrabalarını da yasa boğdu. Vefat haberini alınması üzerine Kanbur kardeşlerin yakınları hastaneye akın etti. 

ULU CAMİ'DEN KALDIRILDI 

Akciğer rahatsızlığından 86 yaşında hayatını kaybeden Kadriye Kanbur'un cenazesi ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şeyhadil Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Erkoç ile milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, işadamları ve siyasetçiler katıldı. Kadriye Kanbur dualar eşliğinde aile mezarlığına defnedildi.

"EVLATLARIMDAN MEMNUNUM" 

İki yıl önce çocuklarının kendi adına yaptırdığı 24 derslikli ilköğretim okulunun Milli Eğitim Bakanlığına devir töreninde duygularını dile getiren Kadriye Kanbur, "Allah herkese hayırlı evlatlar nasip eylesin. Hayırlı evladın var. Malı, parayı neyleyeyim? Hayırsız evladın var malı parayı neyleyeyim hesabı. Ben çocuklarımdan memnun kaldım. Allah da onlardan memnun kalsın" demişti.