Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yaparken akciğer kanserinden hayatını kaybeden cildiye uzmanı Dr. Halil Suzi Serezli, hastanede düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Dr. Halil Suzi Serezli(58), Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 13 yıl aktif cildiye uzmanı olarak görev yaptı. Serezli, akciğer kanseri tanısıyla yatarak tedavi gördüğü aynı hastanede dün hayatını kaybetti. Dr. Halil Suzi Serezli’nin aşırı miktarda sigara kullandığı belirtildi.

Dr. Serezli için çalıştığı Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde tören düzenlendi. Törende gözyaşlarına hakim olamayan mesai arkadaşları Serezli’nin ardından dualar okudu. Hastane önünde okunan kısa Kuran-ı Kerim ve duanın ardından mesai arkadaşlarından helallik istendi.

Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Rüstem Aşkın, her ölümün erken olduğunu belirterek, "Suzi ile biz sigara kardeşiydik. İşte iyi insanlar iyi atlara biner giderler. Allah rahmet eylesin, hoşçakal Suzi." şeklinde duygularını dile getirdi.
Hastane önünde düzenlenen törenin ardından Dr. Halil Suzi Serezli, toprağa verilmek üzere memleketi Tokat’a gönderildi.