Mustafakemalpaşa Belediyesi, mahallelerde bulunan kantar ve rampaları 24 saat üreticiye hizmet edecek şekilde düzenleyecek.

Tarımsal üretimin yoğun olduğu ova mahallerindeki 15 adet kantar ve rampa, muhtarların isteği doğrultusunda belediye tarafından otomatik bir sistemle günün 24 saati üreticinin hizmetine sunulacak. Muhtarlarla bir toplantı yapan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, üretici çiftçilere daha iyi hizmet vermeyi amaçladıklarını söyledi. Başkan Kurtulan, "Mustafakemalpaşa’da domates, biber gibi çok çeşit ürün yetiştirimi var. Bu yoğun üretimin ihtiyaçları oluyor. Muhtarlarımızın isteklerini dinledik. Öncelikle yaz dönemi gelmeden kantar ve rampaları bakıma aldık, tamiratlarını sürdürüyoruz. Daha sonra ise bu kantar ve rampaları üreticinin 7 gün 24 saat kullanabileceği bir sisteme dönüştüreceğiz. Böylelikle ürünlerin değerlendirilmesi hızlanacak." dedi.

Yeni mahallelere dönük birçok hizmet gerçekleştirdiklerini dile getiren Başkan Kurtulan, "2/B arazilerini satın alarak köylümüze verdik. Arazi yollarını her yıl yeni çalışmalarla düzenliyoruz. Alt ve üst yapı hizmetleri bir program dâhilinde tüm mahallerimize ulaşacak. Mustafakemalpaşa Belediyesi, üretime ait her çalışmayı desteklemeye, eksiklikleri tamamlamaya hazırdır." diye konuştu.