23 Aralık Cuma okullar tatil mi? Yoğun kar yağışı nedeniyle hangi illerde okullara kar tatili verildi? Kar yağışının yoğun olarak devam ettiği Gaziantep, Antalya, Kayseri, Malatya, Elazığ, Ankara, İstanbul, Bolu, Mersin, Sinop, Kilis, Hatay, Konya, Niğde, Karaman gibi illerde okullar tatil olacak mı? 23 Aralık Cuma kar tatili olan iller haberimizde.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Çağlayancerit ilçelerinde 23 Aralık Cuma günü tüm okullar tatil edildi.

Şİmdilik 23 Aralık Cuma günü ile ilgili tatil haberi yok. Tatil haberleri gelir gelmez sayfamızda yayınlayacağız...

MERSİN MUT'TA OKULLARA KAR TATİLİ UZATILDI

Mersin'in Mut İlçesi'nde yoğun olarak devam eden kar yağışı nedeniyle 1 gün tatil edilen okulların tatil süresi uzatıldı. İlçede kar yağışının etkisini sürdürmesi nedeniyle cuma günü de okullar tatil edildi. Araya haftasonu tatilinin de girmesiyle birlikte ilçede eğitim pazartesi günü başlayacak. 

KONYA'DA OKUL TATİLİ UZATILDI

Konya il merkezinde okullar kar yağışı, don ve buzlanma sebebiyle 23 Aralık Cuma günü de tatil edildi.
Konya Valiliğinden yapılan açıklamada, "Valiliğimizce devam eden kar yağışı, aşırı don ve buzlanma nedeniyle il merkezinde 23 Aralık 2016 Cuma günü (Meram Karatay Selçuklu ilçelerinde) ilk ve orta dereceli okullar 1 gün tatil edilmiştir. Ayrıca Başbakanlığın 3 Aralık 2002 gün ve 2002/58 sayılı Genelgesinin 3. maddesine göre il genelinde tüm kamu kurum ve kuruluşlarında 23 Aralık 2016 Cuma günü hamileler ve engelliler de 1 gün süre ile idari izinli sayılacaklardır. Diğer ilçelerde okulların tatil edilmesi kararının alınmasının takdiri ilçe kaymakamlıklarındadır" denildi.

Eskişehir’de 2 ilçede okullar tatil edildi

Eskişehir’in Seyitgazi ve Han ilçelerinde kar yağışı nedeniyle eğitim öğretime 1 gün ara verildi.Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Seyitgazi ve Han İlçelerinde, kar yağışı yoğun bir şekilde...
Eskişehir’in Seyitgazi ve Han ilçelerinde kar yağışı nedeniyle eğitim öğretime 1 gün ara verildi.
Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Seyitgazi ve Han İlçelerinde, kar yağışı yoğun bir şekilde devam ettiğinden, 23 Aralık 2016 Cuma günü, eğitim öğretime bir gün süre ile ara verilmiştir” ifadeleri kullanıldı.