Türkiye Basketbol Federasyonu'nun 27 Mayıs'ta yapılacak seçimli olağanüstü genel kurulu öncesi Başkan Adayı Lutfi Arıboğan'ın Bölgesel Basketbol Ligi ekiplerinden Lüleburgaz Akademi ziyareti heyecana neden oldu.

Trakya Bölgesi ziyaretlerini sürdüren Lutfi Arıboğan, Kırklareli'nde Bölgesel Basketbol Ligi ekiplerinden Lüleburgaz Akademi Basketbol Kulübünü ziyaret etti. Arıboğan'ın ziyareti yöneticiler tarafından sevinçle karşılandı.

Lüleburgaz'a gelişinde Kulüp Başkanı Gökhan Teksöz, yöneticiler Recep Akbulut ve Yavuz Avcı'nın da aralarında bulunduğu Lüleburgaz Akademi yöneticileri tarafından karşılanan Arıboğan, kulüp hakkında bilgi aldı.

Kulüp yöneticileri özellikle Trakya bölgesinde var olan ancak tam anlamıyla kullanılamayan basketbol potansiyelinden bahsederek Lutfi Arıboğan'dan yeni dönemde Trakya bölgesine özel projeler üretilmesi ve kulüplerin yönetimde söz sahibi olması konusunda destek istediler.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkan Adayı Lutfi Arıboğan ise "Basketbolu büyütmek ve her kesimi basketbolun parçası yapmak için aday olduğunu belirterek; Basketbolu yönetmesi gereken kulüpler bugün için sistemin dışında duruyor. Kulüpler benim dönemimde karar mekanizmasında etkin hale getirilecek." dedi.

Lutfi Arıboğan ziyaret sonrası kulüp yöneticileri ile hatıra fotoğrafı çektirirken, kulüp başkanı Gökhan Teksöz seçimlerde destek ve başarı dileklerini iletti.