CHP Bursa birinci sıra milletvekili adayı Lale Karabıyık, partisinin seçim bildirgesinde yer alan vaatlerin sosyal demokrasi temelinde bir devlet yapısını temsil ettiğini söyledi.

Ekonomi profesörü Lale Karabıyık, Bursalıların sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Yoğun bir programla esnaf ziyaretlerini sürdüren Karabıyık, her kesimin dertlerini Meclis'e taşımak için çalıştıklarını ifade etti. Geçim sıkıntısından bunalan halkın hakkıyla vekilliğini yapmak için sokaklarda olduklarını belirten Karabıyık, seçim bildirgelerinde yer alan vaatlere dikkat çekti.

CHP’nin seçim bildirgesinde esnafa yönelik son derece önemli vaatler yer aldığına işaret eden Karabıyık, iktidarları döneminde, KOBİ’lerin sermaye piyasalarına erişimini etkinleştirerek, finansman yöntemlerinin çeşitlenmesini ve daha sağlıklı bir yapıya kavuşmasının sağlanacağını vurguladı. Dağıtılan broşürlerin dikkatle okunması halinde, sosyal demokrasi temelinde adil gelir dağılımına hizmet eden politikaları olduğunu kaydeden Karabıyık, halkın geçim derdinin çok büyük olduğuna dikkati çekti.