Karaman-Konya karayolunda Bölge Trafik Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, sürücüleri durdurarak, birlikte iftar yapmaya davet ediyor.

Karaman-Konya yolu üzerinde bulunan Bölge Trafik Şube Müdürlüğü önünde, iftar saatinde yolda olan ve görevli polisler tarafından durdurulan sürücülere iftar yemeği veriliyor. Polisin durdurduğu bazı sürücüler radara yakalandıklarını düşünerek korktuklarını dile getiriyor. Karaman Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı bu uygulamayı ilk defa gören bazı sürücüler, uygulamanın polis-halk yakınlaşmasına katkı sağlayacağını ifade ederek teşekkür ediyor.

Bölge Trafik Şube Müdürlüğü'nde verilen iftar yemeğine katılan İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, her yıl yaptıkları uygulama kapsamında sürücüleri durdurarak ehliyet ve ruhsat sormadan iftar sofrasına davet ettiklerini belirtti. Şahne, "Sürücü ve yolcularımızla 30 gün boyunca bu uygulamayı devam ettireceğiz. Birlikte nice güzel Ramazanlara kavuşmayı temenni ediyorum. Bu geleneksel iftar programını başlatandan bugüne kadar devam ettiren herkese teşekkür ediyorum." dedi.