Karaman Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan eğitim ve kültür dergisi Maarif, ilk sayısıyla yayın hayatına 'merhaba' dedi.

Maarif, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman Kurt koordinatörlüğünde yürütülen yoğun bir çalışma ile Eğitimci Yazar Yusuf Yıldırım editörlüğünde, geniş bir kadro ile hazırlandı. Derginin dizgi, tasarım ve teknik çalışmaları müdürlük bünyesindesi İbrahim Çığırgan, Ömer Koçak ve Raşit Bayrak tarafından yapıldı.

Görev yapılan makamlarda rutin dışında kalıcı hizmetler gerçekleştirmek adına Maarif dergisinin geleceğe atılan adım olduğunu belirten İl Müdürü Asım Sultanoğlu, derginin eğitimin artısını eksisini ortaya koymanın yanı sıra, eğitim hakkında alternatifler sunarak yayın hayatında kalıcı olma arzusunda olduğunu ifade etti.

karaman.meb.gov.tr/maarif internet adresi üzerinden e-dergi olarak da okunabilecek olan Maarif dergisi, Milli Eğitim Bakanlığı birimleri, İl Milli Eğitim Müdürlükleri ile resmi ve özel çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarına da gönderilecek.