Yağmur suları karayolunu şelaleye dönüştürdü, sürücüler zor anlar yaşadı. Antalya’da dün görülen fırtına yerini aralıklarla devam eden yağmura bıraktı. Yağmur sularının birikmesi nedeniyle bazı noktalarda su baskınları yaşandı. Antalya- Burdur Karayolu’nun Kepezüstü mevkiinde taşkın meydana geldi. İlçe belediyesine ait yapay şelaleye giden suyun tahliye edildiği kanaldan karayoluna akan su, rampa çıkan sürücüleri şaşkına çevirdi.

Antalya’da Burdur istikametine giden sürücüler sürprizle karşılaştı. Yapay şelalenin sularının tahliye edildiği kanal taştı. Taşkın sonucu karayolu dereye dönüştü. Rampa çıkarken karşılarında su taşkını gören bazı sürücüler paniğe kapıldı. Direksiyon hâkimiyetini kaybetmek istemeyen araç sürücüleri zor anlar yaşadı.

Olay yerinde yol emniyetini sağlayan herhangi bir görevli ya da uyarıya rastlanmazken aşırı risk teşkil eden bölgede tek güvenlik önlemi yola bırakılan 3 adet duba oldu. Uzun bir süre sonra olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, hiçbir önlem almadan küçük bir iş makinesiyle kayalıkları kırmaya çalıştı. Uzun süre uğraş veren iş makinesi herhangi bir sonuca ulaşamayınca sürücüler saatlerce dereye dönüşen yoldan geçmek zorunda kaldı. Yaşanan duruma şahit olan sürücülerden Mesut Uçan, yolun tamamen suyla kaplandığını belirterek sürücülerin büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kaldıklarını söyledi.

Su taşkının yaşandığın yolun alt kısmında bulunan tahliye kanalındaki sular ise metrelerce yükseğe fırlayarak bir şelale görüntüsü oluşturdu.