Niğde'de, hızını alamayan ve kapalı bariyere çarparak rayların üzerinde duran otomobile o anda gelen trenin çarpması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden Süleyman Büyükakkaş'ın(87) kardeşinin de 2012 yılında yine trenin otomobile çarptığı trafik kazasında öldüğü ifade edildi.

Süleyman Büyükakkaş'ın cenazesi Bor ilçesine bağlı Karamahmutlu köyünde ikindi namazından sonra cenaze namazı kılınarak aile mezarlığına defnedildi. Büyükakkaş'ın kardeşi Necdet Büyükakkaş da 26 Ağustos 2012 de Devlet Bahçeli çevre yolunda trenin otomobile çarpması ile vefat etmişti.
Süleyman Büyükakkaş'ın oğlu Kuddusi Büyükakkaş, "Amcam 2012 yılında aynı kaderi paylaşarak o da tren yolunda aynı trafik kazasıyla sabah namazında kaybetmiştik. Babam 3-4 ay hiç unutmadan nasıl treni görmemiş diye kendi kendine üzülürken kader onu da 1 km ilerideki ikinci hemzemin geçidinde yakaladı. Dün ben babamı köye ziyarete gelmiştim hiç söylemediğini söyledi oğlum aile fotoğraflarını toparladım bunları kaybetmeden sen muhafaza edebilirsin dedi.Tamam baba dedim. Benim gidişim yaklaştı dedi. Allah'ın takdiri kardeşiyle aynı kaderi paylaştı. Babam 87 yaşında bundan önceki emniyet müdürü ile istişare ettik, ehliyetini elinden alalım mı diye. Emniyet müdürü 'alırsak ehliyetini vadesiz ölümünü hazırlamış oluruz' dedi.

Mehmet Yılmaz'ın cenazesi ise Aksaray'da yaşayan kızının gelmesi için bekletildi.