Eskişehir’de 45 yaşındaki Hamit Çam, kendisine boşanma davası açan 29 yaşındaki Elif Çam’ı sokak ortasında ilk önce pompalı tüfekle öldürdü. Daha sonra kendi kafasına pompalı tüfekle ateş etti.

Olay Kurtuluş Mahallesi İmar Sokakta meydana geldi. Beş yıldır evli olan Çam çifti, yaklaşık bir yıl önce ayrı yaşamaya başladı. Kısa bir süre önce de 29 yaşındaki Elif Çam boşanma davası açtı. Eşinin boşanma davası açmasına çok sinirlenen 45 yaşındaki Hamit Çam, önceki gün bir araç kiraladı. Kargo ile pompalı tüfek siparişi verdi. Pompalı tüfeğin kargodan geldiği gün 3 yaşındaki kızı E.S.’yi kreşe bıraktı.

CİNAYET İÇİN ARAÇ KİRALADI

Eşi Elif ile konuşmak isteyen Hamit Çam, evlerine yakın Kurtuluş Mahallesi İmarlı sokakta eşi ile buluştu. Eşi Elif Çam’ın boşanmakta ısrar etmesi üzerine Hamit Çam kiraladığı 26 RR 269 plakalı aracın bagajındaki pompalı tüfeği alarak, eşinin kalbine ateş etti. Elif Çam cadde üzerinde Eskişehirlilerin bakışları arasında hayatını kaybederken, Hamit Çam bu sırada tüfeği kendi kafasına doğrultarak bir kez daha ateş etti.

KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen polis ekipleri ve 112 acil servis ekipleri tarafından Hamit Çam, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Hastanenin acil servisinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.