Bafra'da okullarda düzenlenen karne törenleri ile öğrenciler aldıkları karnelerle evlerinin yolunu tutarken, Bafra Anadolu Lisesi yönetici ve talebeleri, vefat eden coğrafya öğretmenleri Cemal Demir’in Asri Mezarlık'taki kabrini ziyaret ettiler. Öğrenciler, ellerinde karnelerle kabir başında sevdikleri Cemal öğretmenleri için dua etti.

Bafra Anadolu Lisesi Müdürü Yıldıray Baş, Okul Baş Müdür Yardımcısı Murat Baş, Müdür Yardımcısı Ö. Zeki Öğreten, Biyoloji Öğretmeni Mehmet Eser ve öğrenciler, aldıkları karnelerle beraber, 8 Ocak'ta gözyaşları ile defnettikleri coğrafya öğretmenleri merhum Cemal Demir’in Bafra Asri Mezarlık'ta bulunan kabrini ziyaret ettiler.

Ellerinde karnelerle kabir başında duygusal anlar yaşayan idareciler ve öğrenciler, çok sevdikleri Cemal öğretmenleri için dua ettiler. Duadan sonra kabir başında bir konuşma yapan Bafra Anadolu Lisesi Müdürü Yıldıray Baş, ’’Siz değerli öğrencilerimi tebrik ediyorum. Anlamlı bir ziyarette bulunduk. Öğretmenlik hayatı boyunca binlerce öğrenci mezun eden 35 yıllık öğretmen merhum Cemal Demir, son 15 yıldır Anadolu Lisesi'nde görev yapmaktaydı. 8 Ocak günü aramızdan ebediyete göç eden sevgili Cemal ağabeyimizin kabri başında birkaç kelime edebilmek çok zor. 5 yıldır beraber çalıştığım sevgili Cemal abimiz, öğretmenler odasının gülen yüzüydü. Daima güler yüzlüydü. Her doğan güneşin bir batışı vardır. Tıpkı insan hayatı gibi, hiç silinmeyecek anılar bırakarak anımızdan ayrıldın Cemal abi. Kavuşmanın, birlikte yaşamanın o kadar zor olduğu bir dünyadan ayrılmanın ne kadar kolay olduğunu gösterdin Cemal Hocam. Bafra Anadolu Lisesi idarecileri, öğrencileri ve mensupları olarak seni unutmayacağız. Nur içinde yat, ruhun şad, mekanın Cennet olsun.” dedi.