Ankara’da yol yapım çalışması nedeniyle daralan yolda kontrolden çıkan araç, bariyerlere çarpıp karşı şeride geçti, iki araca çarptı. Kontrolden çıkan araçtaki 2 kişi hayatını kaybetti. Çarpmaya maruz kalan araçlardan birini eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın oğlunun kullandığı öğrenildi.

Kaza, Ayaş köprüsü üzerinde yol yapım çalışması nedeniyle daraltılan yolda öğle vakti meydana geldi. İstanbul yolu istikametinden Eskişehir yolu yönünde seyreden 34 FJP 36 plakalı araç, önce bariyerlere çarptı. Sonrasında karşı yönden gelen lüks bir araca vurdu. Çarpmanın etkisiyle takla atmaya başlayan araç, yine karşı yöndeki 06 C 5616 plakalı servis aracına çarparak durabildi.

Kaza yapan araç parçalara ayrıldı. Araçta bulunan ve isimleri öğrenilemeyen bir kız, bir erkek iki genç hayatını kaybetti. Servis aracında bulunan L.A. isimli vatandaş ise yaralandı.

Kazada yaralanan şahıs Etimesgut ilçesindeki özel bir hastanede teravi altına alındı. Kaza sonrasında olay yerine gelen görevliler, kaza yapan aracın parçalarını bir arabaya topladı. Araç, çekici ile bulunduğu yerden kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldı.