Bandırma’da minibüsçüler arasında çıkan tartışmada bir minibüs cayır cayır yandı. Çıkan arbedede bir kişi yaralandı. Minibüs yangını amatör kamera tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olay, Balıkesir’in Bandırma ilçesi Surlaraltı İDO karşındaki Minibüsçüler durağında meydana geldi. İddiaya göre, farklı bir hatta çalışan minibüsçüler, aldıkları altı yeni araca kurban kesmek için hazırlık yapmaya başladı. Bu sırada diğer hat çalışanları, "Bizim durağın içinde kutlama yapamazsınız." diyerek karşı çıktı. Tartışma alevlenince bir minibüs sürücüsü, karşı tarafın araçlarına zarar vermek istedi. Minibüsüyle duraktaki duran minibüslere çarpa çarpa yoluna devam etti. Çarpma esnasında kendi aracının arka kısmı alev almaya başladı. Sürücü canını zor kurtardı. İki minibüs hattı sürücüleri arasında çıkan kavgada bir kişi başına aldığı darbe sonucu hafif şekilde yaralandı.

Yanan minibüsten çıkan alevlerle ortalık toz duman oldu. Yanan minibüsün görüntüleri amatör kamera tarafından saniye saniye görüntülendi. İtfaiye olay yerine gelerek yangına müdahale etti. Minibüs kullanılamaz hale geldi.

Polis her iki tarafın ifadesine başvurmak için yaklaşık 10 kişiyi karakola götürdü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.