Kas hastalığı ile 8 yıldır mücadele eden Ramazan Güney (13), Kimse Yok Mu Derneği’nin yardımıyla akülü sandalye hayaline kavuştu. Akülü sandalyesiyle ilk turunu evinin önünde atan Güney, çok mutlu olduğunu ve doyasıya gezeceğini söyledi.

Kas hastası olduğu için 8 senedir yürüyemeyen Ramazan Güney, Kimse Yok Mu'nun vasıtasıyla akülü sandalyesine kavuştu. Akülü sandalyeye çok fazla ihtiyaçlarının olduğunu belirten anne Fatma Güney, artık çocuğunu gezdirebileceğini söyledi. Güney, ''Gerçekten ihtiyacımız vardı. Allah razı olsun. Artık çocuğumu istediği yere çıkarıp, dolaştırabileceğim. Çocuğum hiç kalkamıyor, bir yere götüremiyorum. Hiç dışarıya çıkamıyoruz. Ama artık gideceğiz. Artık çocuğumu gezdirebileceğim.'' dedi.

Çocuğunu birçok doktora tedavi ettirmesine rağmen bir sonuç alamadıklarını belirten anne Güney, ''5 yaşına kadar yürüyordu ama 5 yaşından sonra bu hastalığa yakalandı. Bütün doktorlara götürdüm ama pek bir sonuç alamadık. Kas hastası çocuğum. Bir odalı bir evde yaşıyoruz. Burada yaşamak çok zor oluyor. Evde bulamıyoruz.'' şeklinde konuştu.

Akülü sandalye hayaline kavuştuğu için çok mutlu olduğunu söyleyen Ramazan Güney ise, ''Çok mutluyum, teşekkür ederim. Önceden elle itilmesi gerekiyordu şimdi akülü sandalyem var. Artık gezebileceğim. Çok mutluyum.'' ifadelerini kullandı.