Bir kavgayı ayırmak isterken arada kalan ve bıçaklanan işçi hayatını kaybetti. 4 yerinden bıçaklandığı iddia edilen işçi, memleketi Sivas’ta toprağa verildi.

Olay 2 gün önce İstanbul Arnavutköy’de meydana geldi. İddiaya göre, cuma akşamı 19.00 sıralarında iş çıkışı iki grubun kavga ettiğini gören tekstil işçisi Erol A. kavgayı ayırmak isterken arada kaldı. Kavga sırasında 4 yerinden bıçaklandığı belirtilen 43 yaşındaki Erol A., olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. İşçinin cenazesi savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

ACILI EŞ BAYGINLIK GEÇİRDİ

Otopsi işleminin ardından dün akşam ailesine teslim edilen 2 çocuk babası Erol A.’nın cenazesi sabah saatlerinde memleketi Sivas’a getirilerek Numune Hastanesi morguna konuldu. Daha sonra morgdan alınan cenaze, önce Emek Mahallesi’nde bulunan baba evine daha sonra ise cenaze namazı için Adem Camii’ne getirildi.

Öğle namazı öncesi cami avlusunda oğlunu son kez gören acılı baba, ayakta durmakta güçlük çekti. Ardından Erol A.’nın cenazesi eşi ve çocuklarına gösterildi. Eşi baygınlık geçirirken, kızı da gözyaşlarına boğuldu. Baygınlık geçiren acılı eş ile kızı, arabaya bindirilerek eve götürüldü.

Kılınan cenaze namazının ardından cenaze Yukarı Tekke mezarlığında toprağa verildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.