Mersin’in Silifke ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Kırmızı ışık ihlali sonucu meydana geldiği iddia edilen kazada, 33 L 5384 plakalı aracın sürücüsü Selime Sarı, araçta sıkışarak hafif yaralandı. 06 YSV 92 plakalı kamyonetin sürücüsü Ali Coşkun ise kazayı yaralanmadan atlattı.

Görgü tanıklarının iddiasına göre, Silifke Dörtyol ışıklarda kent merkezinden gelen Selime Sarı, kendisine yanan yeşil ışıkla birlikte hareket etti. O sırada Taşucu istikametinden gelerek kent merkezine doğru seyir halinde olan kamyonet sürücüsü Ali Coşkun, kırmızı ışıkta durmayarak Selime Sarı’nın kullandığı araca çarptı. Kadın sürücü Selime Sarı aracın içinde sıkıştı. Ambulans ve polisin gelmesiyle sıkıştığı yerden çıkartılarak Silifke Devlet Hastanesine götürüldü.

Kazanın meydana geldiği yerde sürekli kaza meydana geldiğini belirten vatandaşlar ise burada döner kavşak olmasının şart olduğunu söyledi. Bir hafta içinde üç kaza meydana geldiğini anlatan vatandaşlar, döner kavşak yapılmasını istedi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.