Adana en sıcak günlerini yaşıyor. Termometrelerin 50 dereceyi gösterdiği, hissedilen sıcaklığın 59 dereceye çıktığı kentte, vatandaşlar sıcaktan adeta kavruluyor. Kavurucu sıcaklara elektrik kesintisi de eklenmesi vatandaşı isyan ettirdi.

Rekor sıcaklık nedeniyle sokağa dahi çıkamayan Sucuzade Mahallesi sakinleri evlerinde elektrik olmaması nedeniyle zor anlar yaşıyor. Yaşanan uzun süreli elektrik kesintileri ve ani voltaj değişimlerinin elektronik eşyalarını bozduğunu belirten mahalle sakinleri yetkililere tepki gösterdi.

Sucuzade Mahalle Muhtarı Nihat Akyıldız, saatlerce süren elektrik kesintilerine tepki gösterdi. Muhtar Akyıldız, ''TEDAŞ özelleşmesinden bu yana adeta cehennemi yaşıyoruz. Her gün elektrik kesintileri yaşanıyor. Voltaj düşüklüğünden dolayı beyaz eşyalar yanıyor. Vatandaş her gün muhtarlığa gelip elektrik konusunda şikayet ediyor. Vatandaşların buzdolaplarındaki her şey koktu.’’ diyerek yetkililerden yardım istedi.

Mahalle sakinleri ise elektrik kesintisi nedeniyle hiçbir yetkilinin açıklama yapmamasına tepki gösterdi. Mahalleli elektrik kesintileri yüzünden sıcak havada bunalınca başından aşağıya su dökerek serinlemeye çalıştı.