Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde vatandaşlar sahil bandında kayalıklar arasında hareketsiz yatan bir kişiyi öldü zannederek polise haber verdi. Kısa süre sonra yerde yatan adamın ölmediği ve alkol komasına girdiği anlaşıldı. 112 ekiplerinin müdahalesinin ardında alkol komasına giren adam hastaneye kaldırıldı.

Olay, akşam saatlerinde sahil bandı üzeri Amfi Tiyatro arkasında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, sahilde yürüyen vatandaşlar kayalıkların arasından gelen inleme sesini kontrol etti. İsminin Ramazan K. (37) olduğu öğrenilen şahsı kayalıklardan sahil bandına çıkaran vatandaşlar, durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Öldüğü zannedilen Ramazan K.'nın ağabeyinin olay yerine gelmesi ile ölmediği, aldığı alkol sebebiyle komaya girdiği öğrenildi. Olay yerine gelen 112 ekiplerinin müdahale ettiği Ramazan K.'nın ağabeyi, polislerle yaptığı konuşmada "Telefon etti bana. Buraya geldik, yarım saattir arıyoruz. Zonguldak'tan buraya gelmiş. Arabaya binip eve gelmesini söyledim. O zaman bir şeyi yoktu. Ondan sonra da içmiş buralarda" dedi.

Polisin "Bir sorunu var mıydı?" sorusuna ise ağabeyi, "Herhangi bir durumu var mı bilmiyorum ama ne yaptığı da belli değil" şeklinde cevap verdi.

112 ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Ramazan K., ambulansa alınarak Ereğli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ramazan K.'nın hastanede tedavisine başlandığı öğrenildi.