Ankara’da, gizli buzlanma sebebiyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil ortalığı birbirine kattı. Toplam 7 aracın zarar gördüğü kazada 3 kişi de yaralandı.

Olay, saat 01.00 sıralarında, Dikmen Öveçler 2 Cadde üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Berat Yüceduman idaresindeki 06 AZ 1030 plakalı otomobil, Yukarı Dikmen istikametine seyir halindeyken gizli buzlanma sebebiyle direksiyon hakimiyetinden çıktı. Aşağıya doğru hızla inen otomobil yol kenarında bekleyen tek sıra halindeki araçlara çarptı. Otomobil, 6 tane araca çarptıktan sonra durabildi. Kazada 3 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kaza yapan aracın sürücüsü Berat Yüceduman olay yerine gelen polis ekibi tarafından ekip otosuna alındı. Bazı araçlarda büyük çapta maddi hasar oluştu.

Olay esnasında aracı zarar gören vatandaşlardan Cevdet Kaymaz, "Valla sese uyandık biz. Bir anda camdan baktık ilerde aracın durduğunu gördük kaza olmuş halde. Önce biz kendi araçlarımızda bir şey fark etmedik de sonra plakayı yerde görünce dedik herhalde önce bizim aracımızdan başlamış. Sonra aşağı inince bu tabloyla karşılaştık. Yaralılar vardı. Yani olay anını çok açık göremedim. Yaralıları gördüm ama bir alkol durumu var mı bilmiyorum. Zaten burada çok kaza oluyor. Bakın kavisli geliyor ve kışın burada ıslak zeminde don olunca burada çok fazla kaza oluyor. Zannediyorum ki herhalde biraz fazla hızlı inince kontrolü kaybetti” dedi. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.