Adana’da kaybolan bir kişinin cesedi 22 gün sonra Seyhan nehrinde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, 32 yaşındaki Oktay Kulak, 11 Ocak Pazar günü eşi ile tartışmasının ardından Huzurevleri Mahallesi'ndeki evinden ayrıldı. Ailesi evine dönmeyen ve şantiyelerde montajcı alarak çalışan Oktay Kulak’tan haber alamayınca polise haber verdi. Polis ve ailesinin aramalarına rağmen genç adam bulunamadı. Kulak’ın intihar etmiş olabileceğinden şüphelenen yakınları bir kez Seyhan Nehri'nde merkez Seyhan ilçesi ile Yüreğir’i bağlayan regülatör köprü savaklarında polis dalgıçlara arama yaptırdı. Ancak genç adamın cesedi bulunamadı.

Bugün, nehirdeki savaklarda ceset gören biri polise haber verdi. Emniyet Sualtı ekipleri, nehrin yüzeyindeki cesedi çıkarmak için regülatör köprü savaklarına indi. Beline ip bağlanan ceset çıkarılıp ön inceleme yapıldı. Bu arada, Kulak’ın yakınlarından biri olay yerine gelerek gözyaşı döktü.

Su yüzüne çıkan cesedi görmek isteyen vatandaşlar da köprü üzerine akın etti. Bir kadının, çocukları ile birlikte dalgıçların cesedi sudan çıkarmasını başından sonuna kadar izlemesi dikkat çekerken aşırı trafiğe rağmen araçlarını park edenler de nehirdeki cesedi görmek istedi.