Esma Yılmaz, vücuduna isabet eden saçmalarla ağır yaralanırken, Mustafa K. ise çevredekiler tarafından dövülerek hastanelik edildi.

Olay, öğleden sonra Güneş Mahallesi 282 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Mustafa K., boşanma aşamasındaki eşi Şengül'ü eve dönmeye ikna etmek için kayınvalidesi Esma Yılmaz'ın evine gitti. Mustafa K., kayınvalidesi ile tartışırken öfkelenerek yanında bulunan pompalı tüfekle ateş açtı. Kayınınvalide Yılmaz, vücuduna isabet eden saçmalarla yaralandı. Silah sesini duyan mahalle sakinleri ise durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirerek, öfkeli damat Mustafa K.'ya saldırdı.

Olay yerine gelen polisler çevre güvenliğini alırken, sağlık ekipleri de yaralı kadını ilk müdahalesinin ardından ambulansla 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne götürdü. Acil serviste tedavisine başlanılan Esma Yılmaz'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Yüzüne aldığı yumruk darbeleriyle yaralanan ve Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavisi yapılan Mustafa K. ise sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.