Antalya’da dün sabahtan beri kendisinden haber alınamayan polis memuru bir gün sonra parkta ölü bulundu. Polisin, krediyle ev aldığı, borçlarını ödemekte zorlandığı için intihar ettiği iddia edildi.

Antalya Emniyeti Havalimanı Şube Müdürlüğü Pasaport bölümünde görev yapan polis memuru Aşkın Ünalan(42), dün sabah işe gitmek için ayrıldığı eve geri dönmeyince eşi kayıp ihbarında bulundu. Kendisinden haber alınamayan Ünalan, meslektaşları tarafından gece boyunca arandı, ancak herhangi bir iz bulunamadı. Arama çalışmaları devam ederken bugün 07.30 sıralarında Konyaaltı ilçesi Siteler mahallesi 23 Nisan Parkı'na spor yapmak için gelen kadınlar bir erkeğin bankta hareketsiz yattığını gördü.

Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen ekipler banktaki cansız bedenin kendisinden haber alınamayan polis memuru Ünalan olduğunu tespit etti. Sağlık ekiplerinin yaptığı çalışmalarda Ünalan'ın başından vurulduğu ve hayatını kaybettiği belirlendi. İlk belirlemelere göre beylik tabancasıyla başından vurulduğu tespit edilen Ünalan’ın intihar etmiş olabileceği belirtiliyor. Ünalan’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Ünalan’ın bir süre önce kredi çekerek ev aldığı, borcunu ödemekte zorlandığı için intihar etmiş olma ihtimali üzerinde duruluyor.