Düzce'de, iki gündür kayıp olan 23 yaşındaki Meftun Demirkol ile kız arkadaşı 19 yaşındaki Selda Keleş'in, arazide tüfekle vurulmuş cesetleri bulundu. Gençlerin intihar mı ettikleri, cinayete mi kurban gittikleri araştırılıyor. Dün Sabah, Çerkez Taşköprü Köyü'nde Melen Çayı yanında hayvanlarını otlayan bir kişi yerde iki kişinin cesedini görerek, Jandarmayı aradı. Jandarma ekipleri tüfekle vurularak ölen kızla erkeğin iki gündür kayıp olan Demirkol ile Keleş olduğunu belirledi.

Cesetlerin yanında bulunan av tüfeği0 incelemeye alındı. Gençlerin olay yerine gelen aileleri sinir krizleri geçirdi. İki gencin cesedi Düzce Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Aileler karşı çıkmış

Demirkol ile Keleş'in intihar mı ettikleri, yoksa cinayete mi kurban gittikleri araştırılırken, cesetlerin otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği bildirildi. Soruşturma devam ederken, inşaat işçisi Demirkol'un bir süredir Keleş ile arkadaş olduğu ancak ailesinin Keleş'i Demirkol ile görüşmemesi konusunda uyardığı öğrenildi. Keleş'in iki farklı Facebook adresinden birisinde isminin yanına parantez içerisinde 'öldü' yazması dikkat çekti. Çiftin cep telefonu görüşmeleri de inceleme altına alındı.