Kars'ın Arpaçay ilçesi Kaymakamı Faruk Erdem köylünün sorunlarına yerinde çözüm bulmak için daire amirlerini köylünün ayağına götürüyor.

Kaymakam Erdem tarafından her 2 ayda bir farklı bir köyde yapılan "Daire Amirleri Toplantısı" köylü tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Bu ay Akçakale köyünde yapılan toplantı için Kaymakam Faruk Erdem ve beraberindeki kurum amirlerini köy muhtarı ve vatandaşlar köy konağı önünde karşıladı. İlk olarak vatandaş toplantısı yapılırken köyde tüm kurum amirlerini bir arada gören vatandaşlar doğrudan kurum amirlerine çözüm bekleyen istediklerini ve sıkıntıları dile getirdiler. Toplantı esnasında yerinde çözülemeyen sorunlarla ilgili de Kaymakam kurum amirine talimat verdi.
Toplantıdan oldukça memnun ayrılan vatandaşlar heyeti köylerinde ağırlamaktan oldukça memnun olduklarını ve kendilerinin köyde ziyaret edilmesinden çok mutlu olduklarını ifade etti. Ziyaretle ilgili olarak vatandaşlara konuşma yapan Kaymakam Erdem; resmi kurumlar ve vatandaşlar arasındaki iletişimi artırmayı ve vatandaşların sorunlarının çözümü noktasında kurumların da birbirleri ile koordineli bir şekilde çalışmalarının amaçlandığı köy ziyaretlerinde oldukça iyi sonuçlar aldıklarını söyledi. Yapılan ziyaretle vatandaşın yanında olmak istediklerini fiili olarak kendilerine gösterdiklerini, sorunların çözümü için anında ve hızlı kararlar aldıklarını, köyleri daha önce görmeyen daire amirlerinin bu sayede köyleri tanıma fırsatı bulduğunu belirterek göstermiş oldukları yakınlık ve ilgiden dolayı köy muhtarı ve vatandaşlara teşekkür etti.