Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde tuvalet üstünde yer yatağında kalan polisler için prefabrik konut getirildi. Ancak prefabrik yapı, yine tuvaletlerin bulunduğu yapının üstüne konduruldu. Ceylanpınar Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, “Polis personeli için devlet memurlarının vakar ve onuruna yakışır şekilde ilçenin en uygun yeri temin edilmiştir.” denildi.

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde eskiden okul olan Çevik Kuvvet arazisinde polislerin, tuvaletlerin olduğu bir yapı üstünde serilen yer yataklarında yatıp kalktıkları ortaya çıkmıştı. Tuvalet üstündeki yer yataklarının fotoğraflarının gazetelerde yer alması üzerine polisler için aynı yerin üzerinde bu defa prefabrik konut yapıldı. Prefabrik yapının aynı yerin üstüne konulması, şaşkınlıkla karşılandı.

Ceylanpınar Kaymakamlığı, polislerin kaldığı yer ile ilgili yayınlanan fotoğraflarla ilgili açıklama yaptı. Kaymakamlık, geçici görevle gelen polislere devlet onuruna yakışır yer temin edildiğini belirterek, yeni yapılan prefabrik konutun fotoğraflarını paylaştı. Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, “Çevik Kuvvet ve Özel Harekât personeli için devlet memurlarının vakar ve onuruna yakışır şekilde ilçenin en uygun yerleri temin edilmiştir.” denildi.