Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, Cumartesi günü kentteki sivil toplum kuruluşlarının da destekleriyle Türk Milli Güçler Birliği adı altında “Teröre lanet birliğe davet” adı altında miting düzenleyeceklerini söyledi. Yavuz, herkesin davetli olduğunu belirterek, eline Türk bayrağını alan herkesin gelmesini istedi.

Kayseri’de Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği öncülüğünde bir araya gelen sivil toplum kuruluşları “Teröre lanet birliğe davet” mitingi düzenleyecek. Mitingin kamuoyuna duyurulması amacıyla dernek binasında bir araya gelen bazı STK temsilcileri, vatandaşları ellerinde bayraklarla mitinge katılmaya davet etti.

STK’lar adına konuşan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, "Amacımız bağcıyı dövmek değil, üzüm yemek. Bu zor süreçten birlik, beraberlik içinde bir an önce çıkmak. Çünkü hainler de boş durmuyor ve son süreci fırsat bilerek iç savaş çıkarmak için ellerinden geleni yapıyorlar ama millet olarak bu tuzağa düşmeyeceğiz. Hainlere karşı dik duruşumuzu ortaya koyacağız.” diye konuştu.