Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Ankara'da Tren Garı kavşağındaki köprü altında meydana gelen patlama ile ilgili bir açıklama yaparak, saldırıyı kınadıklarını açıkladı.

KAYSO Başkanı, "Ankara’da meydana gelen patlamada birçok vatandaşımız hayatını kaybederken, çok sayıda da yaralı vatandaşımız var. Yurdumuzun çeşitli bölgelerinde masum vatandaşlarımıza ve güvenlik güçlerimize karşı yapılan terör olaylarını Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetimi olarak bir kez daha şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz.” dedi.

Terör olayları ile kalıcı bir sonuç alınamayacağının altını çizen Başkan Boydak, “Terörle bir yere varılamayacağı, herhangi bir sonuç alınamayacağı demokratik tüm ülkeler tarafından kabul edilen bir gerçektir. Ülkemiz için son derece zor koşulların olduğu bu dönemde, devletimizin terör olaylarının üstesinden geleceğine yürekten inanıyoruz.” diye konuştu.

Başkan Boydak, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Bu vesileyle terörü bir kez daha nefretle ve şiddetle kınıyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerken, tüm milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.”