Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, son günlerde artan terör olayları ile ilgili bir kınama mesajı yayınladı. Boydak, “Diyarbakır, Hakkari ve son olarak Iğdır’da meydana gelen terör olaylarını ve güvenlik güçlerimize karşı yapılan insanlık dışı saldırıları Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetimi olarak bir kez daha nefretle kınıyoruz.” dedi.

Terörle bir yere varılamayacağının altını çizen Boydak, “Terörle bir yere varılamayacağı, herhangi bir sonuç alınamayacağı tüm dünyanın kabul ettiği bir gerçektir. Milletimizin birlik ve beraberliğinin hedef alındığı bu günlerde, devletimizin terör olaylarının üstesinden geleceğine inanıyor, bu yönde atılan tüm adımları destekliyoruz.” diye konuştu.

Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Bu vesileyle terörü bir kez daha nefretle ve şiddetle kınıyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Kederli ailelerimize, Türk Silahlı Kuvvetlerimize, Emniyet birimlerimize ve tüm milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.”