Bahçelievler'de önceki gün yaşanan kazada ölen işçilerden Nurettin Aykalkan, Esenyurt Hz. Ömer Camii’nde kılınan cenaze namazı ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Önceki gün gece 01.30 sıralarında E-5’te asfalt çalışması sırasında başka bir aracın kedilerine çarpması sonucu hayatını kaybeden Aykalkan’ın cenazesi Hz. Ömer Camii’ne getirildi. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına, Aykalkan’ın yakınları ve dostları katıldı. Aykalkan’ın cenazesi cenaze namazına katılanlardan helal alındıktan sonra Esenyurt İstiklal Mezarlığı’na defnedildi.

Cenaze nedeniyle çok acılı olduklarını ve şimdilik kamaraya konuşmak istemediklerini dile getiren Aykalkan’ın yakınları olayda ihmal olduğunu, olayın peşini bırakmayacaklarını söyledi. Olaya neden olan araç sürücüsüne de tepkili olan Aykalkan yakınları, suçluların cezalandırılmasını talep ettiklerini dile getirdi.

Nurettin Aykalkan önceki gün arkadaşlarıyla birlikte E-5 karayolu Bahçelievler mevkiinde asfalt çalışması sırasında 34 R 8848 plakalı aracın kendilerine çarpması sonucu yaralanmış, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. 1 işçinin daha öldüğü kazada 2 işçi ise yaralanmıştı.