Adana'nın Aladağ ilçesinde trafik kazasında hayatını kaybeden madencinin cesedi 4 gün sonra bulundu.

Kaza, Aladağ ilçesi Kartal mevkiinde geçen Cuma günü saat 24.00 sıralarında yaşandı. İlçedeki krom madeninde çalışan 55 yaşındaki Durmuş Yamaç, cep telefonunun çekim alanına giren mevkiye otomobille giderek burada arkadaşı Habib Demircioğlu ile görüştü. Konuşmanın ardından Yamaç, aracıyla yola çıktı. İddialara göre, henüz bilinmeyen bir sebeple kontrolden çıkan otomobil şarampole yuvarlandı. Madenci Yamaç, burada hayatını kaybetti.

Madencinin kaza yaptığı, akaryakıt işletmecisi Ahmet Akçay'ın dikkatiyle ortaya çıktı. Yamaç'ın kendisine uğramadığını gören Akçay, telefonundan ulaşmaya çalıştı, başaramayınca ise arkadaşlarına ve ailesine haber verdi.

Jandarma ekipleriyle birlikte yapılan aramalarda otomobil Kartal mevkii civarında takla atmış halde bulundu. Yamaç'ın olay yerinde can verdiği belirlendi. Yamaç'ın cenazesi kesin ölüm sebebinin tespiti için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Cenaze Aladağ ilçesine bağlı Büyük Sofulu köyünde toprağa verilecek.

Bu arada hayatını kaybeden Yamaç'ın bir kez kalp krizi geçirdiği ayrıca yüksek tansiyon hastası olduğu ve ilaç kullandığı öğrenildi.