Küçükçekmece E-5 Karayolu üzerinde iki otomobil kaza yaptı. Araçlar kazanın etkisiyle savrularak metrobüs yoluna girdi. Olayda yaralanan otomobil sürücüsü ambulansla hastaneye sevk edildi.

E-5 Karayolu Sefaköy mevkiinde saat 16.00 sıralarında meydana gelen kaza iddiaya göre şöyle gelişti. Bakırköy istikametinde ilerleyen ve aşırı süratli olduğu belirtilen 47 AG 334 plakalı otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek aynı istikamette seyir halindeki 34 KB 0171 plakalı otomobile çarptı. Kazanın etkisiyle her iki otomobil de kontrolden çıkarak bariyerleri aşıp metrobüs yoluna girdi. Bu sırada, 47 AG 334 plakalı otomobil seyir halinde bulunan metrobüse de arkadan çarparak durabildi. Kazada metrobüse çarpan aracın sürücüsü yaralandı. Yaralanan sürücü olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Otomobilin çarptığı metrobüsteki 3 yolcu da kazayı hafif sıyırıklarla atlattı. Kazaya karışan metrobüsün içinde bulunan bir yolcu, “İki otomobil çarpıştı ve metrobüs yoluna girdi. Daha sonra araçlar metrobüsün arka tarafına çarptı. Metrobüsteki yolculara yatmalarını söyledim. Kazadan sonra araçlar bir süre metrobüs yolunda sürüklendi.” dedi.

Kaza nedeniyle metrobüs seferleri bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Araçların çekilmesinin ardından trafik normale döndü.