Ankara’da, aşırı hızlı olduğu iddia edilen bir araç, sokak arasında park halinde bulunan araçlara çarptı. Polislerin alkol muayenesi yapmasına karşı çıkan araç sürücüsü, "Mahalleye rezil ediyorsunuz beni, bunun hesabını vereceksiniz komiserim, emniyet bunun hesabını verecek, tek tek sizden hesap soracağım" diyerek tehdit savurdu.

Olay, saat 20.00 sıralarında, Etimesgut'taki Süvari Mahallesi 1690 Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, ara sokağa hızlı giren 51 HC 715 plakalı aracın ismi açıklanmayan sürücüsü, park halinde bulunan araçlara çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçtan benzin sızmaya başladı. Çevre sakinleri de duydukları gürültü üzerine sürücünün yardımına koştu. Sürücü olay yerinden uzaklaşmak düşüncesiyle aracını çalıştırmaya çalıştı. Çevredekilerin yoğun ısrarı ve aracın da çalışmamasından sonra sürücü araçtan çıktı. Kendisinde yaralanma bulunmayan sürücü aracından indi ve çevredekilere tehditler savurmaya başladı.

Görevlerini yapmaya çalışan basın mensuplarına da küfür eden sürücüyü çevredekiler sakinleştirmeye çalıştı. Bir süre sonra ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, şahsı yaya olarak kaçmaya çalışırken olay yerinin yakınında yakaladı.

"BUNUN HESABINI VERECEKSİNİZ KOMİSERİM"

Bir süre sonra destek ekiplerin de gelmesiyle şahıs olay yerine getirildi. Sürücü, aracı kendisinin sürmediğini öne sürdüğü sırada polis durumu olay yerinde bulunan görgü tanıklarına sordu ve onlar da sürücünün kendisi olduğunu söyledi. Sürücü, "Araçta oturan bir adamım, size ne. Mahalleye rezil ediyorsunuz beni. Bunun hesabını vereceksiniz komiserim. Elimi bıraksanıza kardeşim. Emniyet bunun hesabını verecek. Tek tek sizden hesap soracağım” şeklinde polisi tehdit ettikten sonra yine basın mensuplarına saldırmaya çalıştı. Trafik polisinin alkol testi için hastaneye sevk edilmesini istediği sırada sürücü bu sefer de trafik polisini tehdit etmeye başladı. Sürücü alkol testi için hastaneye sevk edildi. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.